SoftFill /Hyaluronpen – Sprutfri filler

Nålfri Injicering – SoftFill

SoftFill – nålfri injektion
HA – Hyaluronsyra för mjukare linjer och fukt
Muskelstimulerande ampull för extra stimulering av muskelfästen i ansiktet. Fettförbrännande ampull hjälper att förbränna små fettdepåer.

SoftFill är en rynk- och hudbehandling som levererar hyaluronsyra och fukt till de övre hudlagren utan behov av nålar eller injektioner. Hyaluronsyra finns naturligt i huden och hjälper till vid produktionen av kollagen samt håller huden återfuktad och fyllig.

Hyaluronsyra levereras till hudens yttersta hudlager med hjälp av SoftFill´s unika instrument. Inga sprutor/nålar används och kunden upplever ingen smärta, utan ett kraftigt tryck i området.  SoftFill är mycket effektivt, med precision och utan behov av nålar.

SoftFill bryter ned bindningarna mellan skikten av celler och sprider sig till de intracellulära utrymmena i epidermis. Utrymmena expanderar då hyaluronsyran fungerar som en svamp och binder fukten. Detta resulterar i direkt mindre uppkomst av rynkor samt hudens struktur förbättras.

Resultaten syns omedelbart efter behandling. Fina linjer och ytliga rynkor reduceras och huden verkar fylligare.

Resultatet är långvarigt men inte permanent. Den bestående effekten skiljer sig från person till person – det kan bero på många faktorer, såsom ålder, livsstil och hudens kondition. För mer ihållande resultat, utförs tre behandlingar med två veckors mellanrum som då håller upp till ca ett år.

Vi använder även SoftFillverktyget för att slussa in andra aktiva ämnen i huden såsom muskelstimulerande och fettförbrännande som komplement i andra behandlingar.