P.g.a kapning ny instagram: instagram.com/hudcoachen.uppsala Ny email: info@hudcoachen.se

SALONGSBEHANDLINGAR – Klassiska Ansiktsbehandlingar

Rengöring, Fukt och Skydd är grunden i all hudvård. I våra klassiska ansiktsbehandlingar ingår ”krydda” för mer långvarig och högre effekt.

Vi anpassar alla behandlingar efter just din huds behov och egenskaper.

Diamond Classic Care 60/75min

Diamond Classic Care är våran kompletta klassiska ansiktsbehandling. I behandlingen ingår lätt hudslipning med diamondpeel för ökad effekt. (Värde 590kr). Om du är i behov av mycket porrengöring och inte vill dra ner tid i massage så rekommenderas 75min behandling. Rengöring, peeling. diamantslipning, portömning, massage och avslutande mask.

Diamond Care & Repair 30min

Rengöring, peeling och diamantslipning med avslutande mask. Passar dig som vill ha en snabb uppfräschning av glåmig eller grov hy. Görs även i kur för behandling av grov hud/ärr.

Classic Care Boost (med sonofores) 60min

En behaglig, klassisk ansiktsbehandling där vi slussar ner serumampull anpassad för din huds behov med hjälp av mikroström. Passar även den mest känsliga huden eller för dig med rosacea för att lugna och återfukta. Rengöring, peeling /AHA-peeling, portömning som tillval, inslussning av ampull, skön massage och avslutande specialmask.

Power Classic med microneedling

I denna mer djupgående men skonsamma behandling slussar vi ner anpassad näringsampull med hjälp av ytlig microneedling. Behandlingen gör inte ont och ger inga microblödningar som vid klassisk microneedling. Huden tar till sig näringsampullen effektivt och stimulerar cirkulation. En bra behandling för dig som vill jobba anti-age eller behöver extra vitalitet, vill jobba på fina linjer, ärr, solskador och ytliga pigmenteringar utan återhämtning efteråt. En bra underhållsbehandling.
Vi anpassar ampull efter behov. Görs även runt ögonen.

*Fukt / Hyaluronsyra
*Collagen
*Vitamincocktail
Rengöring, manuell skonsam hudslipning, microneedling med anpassad ampull, massage och specialmask. Porrengöring som tillval.

Skin Relax – ”microbotox”

En sprutfri ansiktsbehandling som hudens spänst samt lyster samt har porförminskande egenskaper som ger en fräsch och ungdomlig hud. I behandlingen används ytlig microneedling för stimulans och upptag av ampullerna.

• Huden blir mer avslappnad och ser mjukare ut
• Slätare och jämnare hudstruktur
• Återfuktar huden
• Ger inte stelt ansikte som traditionell botoxbehandling.
• Innehåller inga toxiner utan 3 olika naturliga peptider samt hyaluronsyra
Rengöring, diamondpel, ytlig microneedling, avslutande mask.

Collrix® Collagenboost

I denna behandling stimulerar vi huden med Collrix® Preboost samt Collrix® unika, koncentrerade collagen. Behandlingen är aktiv upp till 48h efter behandlingen och mer mottaglig för collagen och produkter under den tiden. Collrix® serum rekommenderas för hemmabruk efteråt. Max collagen och fuktboost. Avslutas med en fuktbomb till mask.

HollywoodPeel – Carbonpeel

Hollywood peel är en effektiv hudföryngringsmetod som ger huden ny lyster och ökad släthet. Carbon laser peeling, som behandlingen även kallas, är en peeling-behandling med laser där yttersta lagret i huden peelas. Gamla/döda hudceller försvinner och lämnar huden fräsch och jämn. En ansiktsbehandling med extra lyxkänsla. Tillval: portömning.

• Slätare hud
• Ny lyster
• Ytliga rynkor och stora porer reduceras
• Minskar pigmentfläckar
• Förbättrar hudtonen
• Gör huden fastare

Acnebehandling med lätt kemisk peel / Högfrekvens / Kall plasma

Aknebehandling för dig som har problem med oren hud / inflammationer av acne.
Vi kombinerar efter behov:
Porrengöring / Kemisk peeling / Högfrekvens / Kall Plasma / IPL

Portömning

Klassisk portömning i ansikte eller rygg för dig som har pormaskar.
Som tillval i andra behandlingar eller som enskild behandling.
Pris beroende av omfattning och tid.
Ånga, portömning, mask.