PlasmaGun® Hybridplasma

PlasmaGun® kan omstrukturera, förbättra och reparera huden på ett icke-kirurgiskt sätt. Plasma Gun® är den första maskinen på marknaden som både utför varm, kall och hybridplasma för att bemästra alla plasmans funktioner. Apparaturen har även en ny patenterad tipp för att garantera att resultatet blir jämnt utan risk för komplikationer.

PlasmaGun® är en het nyhet inom skönhetsbehandlingar och är en vidareutvecklas plasmapenna till hybridplasma. PlasmaGun har blivit populär på grund av att det görs utan nålar eller knivar – samtidigt som resultaten blir fantastiska. Många uppskattar att inte behöva använda kanyler eller operationer vilket du slipper med fibroblastbehandling.

Ett lyft/hudåtsramning kan göras på flera olika områden i olika syften ex.:

  • Lyfta hängande ögonlock
  • Reducera påsar under ögonen
  • Minska lös hud i ansikte, på hals eller dekolletage.
  • Korrigera djupare rynkor.

Vanliga områden är: Ögonpartiet, Panna, Ansiktet, Hals, Dekolletage.

PlasmaGun® avger en ström som skapar en elektrostatisk impuls ovan huden =Det bildas en plasmablixt .Under en tiondels sekund ångar värmen från blixten ut överflödig vätska från din hud – vilket ger en direkt åtstramning. Detta simulerar även en ytlig skada, vilket får huden att börja förnya sig och skapa kollagen.

Vad händer efter behandlingen?

Direkt efter behandlingen syns små prickar på det område du behandlat. En brännande känsla kan upplevas direkt efter behandlingen och går över inom ett par timmar. Till skillnad från behandling med klassisk plasmapen så ger Plasmagun Hybridplasma ej kraftig svullnad och de ljusare skorporna läker oftast inom en vecka. Det är inte farligt och går för de flesta över inom fem dygn efter behandling. Vi rekommenderar att ej sminka eller använda kräm på området första 3-4 dagarna. Därefter kan man använda en lättare kräm eller gel som t.ex. collrix collagenserum för läkaning och återubbyggande av huden. HÖGT solskydd samt solglasögon skall användas minst 2 månader efter behandlingen för att undvika pigmentförändringar.

Vad är fördelarna gentemot kirurgisk behandling?

  • Ingreppet är skonsammare med snabb läkning.
  • Du kan gå till jobbet direkt efter om du önskar.
  • Det finns ingen risk för att ta bort för mycket hud, vilket kan hända vid ett kirurgiskt ingrepp.
  • Risk för infektion i samband med behandling ytterst liten.
  • PlasmaGun® Hybrid ökar långsiktigt kvalitén på din hy.

Hur länge håller resultatet?

Resultatet efter en behandling med Plasma Gun® är individuellt och beror på hudtyp, ålder, livsstil och vilket område som behandlas.Resultatet är permanent. Huden fortsätter dock att åldras, så ta hand om den med bra produkter för din hudhälsa. Om du har mycket lös hud som du vill strama åt kan det behövas 2-3 upprepade besök ör att nå det önskade slutresultatet.

Utöver den direkta hudåtstramningen med hybridplasma så stimuleras produktionen av kollagen, elastin och fibroblaster vilket ger en långsiktig förbättring av hudkvaliten.

Behandlar Eksem och Akne

Den kalla plasman verkar regenererande och läkande och är optimal för behandling av eksem och även inflammerad akne.