PlasmaGun® Hybridplasma – Fibroblast

PlasmaGun® kan omstrukturera, förbättra och reparera huden på ett icke-kirurgiskt sätt.
PlasmaGun® är den första maskinen på marknaden som både utför varm, kall och hybridplasma för att bemästra alla plasmans funktioner. Apparaturen har även en ny patenterad tipp för att garantera att resultatet blir jämnt utan risk för komplikationer.

Behandling

Utöver den direkta hudåtstramningen så stimulerar också hybridplasman produktionen av kollagen, elastin och fibroblaster vilket ger en långsiktig förbättring av hudkvaliten.

Den kalla plasman verkar regenererande och läkande och är optimal för behandling av eksem, akne och brännskador.
Resultatet efter en behandling med Plasma Gun® är individuellt och beror på hudtyp, ålder, livsstil och vilket område som behandlas. Kan göras som enstaka behandling men vid kraftigare problem / högre ålder kan man göra en kur 2-4 behandlingar varje 1-2 månader.

PlasmaGun kan behandla många olika indikationer:

• Slapp hud (kan komb. med HIFU 7D)
• Rynkor och fina linjer
• Hängande ögonlock
• Ärr
• Striaer / Hudbristningar (kan komb. med carboxy)
• Akne

HIFU 7D MMFU x2

Hudcoachen var bland de första i Sverige (2012) att införa HIFU till Sverige och har därför lång och gedigen erfarenhet och följt dess utveckling. Därför har vi senaste uppdaterade tekniken och även specialbeställt våran utrustning för marknadens
behov.

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fettdepåer. Den passar alla hudtyper och både män som kvinnor. HIFU 7D levererar fokuserad ultraljud till hudens underliggande vävnader (SMAS) för att stimulera den egna kollagen- och elastinproduktionen för att sedan producera nya starkare fibrer för bättre huduppbygnad.

Våran senaste HIFU 7D har MMFU teknik vilket innebär ännu bättre resultat och att vi kan komma åt små områden såsom ex. ögonen väldigt effektivt.
Vi justerar utrustningens parametrarna beroende på vad vi vill åstadkomma; huduppstramning och / eller fettförbränning.

Ansikte, Hals och Kropp.

HIFU-behandling är en av de mest populära och utvecklade metoder för hudåtstramning (s.k. skintightening) som finns i nuläget. Hos oss kombinerar vin ofta på vissa områden med carboxybehandling.

Vanliga behandlingsområden är:
• Panna
• Kinder
• Hals
• Käklinje
• Ögonpartiet (kan komb. med carboxy)
• Dubbelhaka (kan komb. med t.ex. carboxy)
• Dekolletage

HIFU – Kropp

• Mage
• Stuss
• Överarmar
• Insida lår
• Lår
• Hudveck över knän

Våran utrustning från DermaCoach är den enda just nu som har dubbelfattning, Därmed kan vi utföra stora områden dubbelt så snabbt som tidigare och dessutom i princip smärtfritt då själva ultraljudet arbetar mkt snabbt.
Det innebär även att vi då kunnat reglera priserna nedåt.

Vad ska jag tänka på?

Man börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Du ska vara frisk. Innan behandlingen får man inte ta filler eller botox (1 månad före) Inte heller inta alkohol och blodförtunnande mediciner i samband med behandlingen. Intag av kaffe eller andra drycker som innehåller koffein rekommenderas inte innan behandling. Känsliga personer rekommenderas ta smärtlindring i form av värktablett ca 30-60 minuter före behandling.

Vad händer efter behandlingen?

Ev. rodnad försvinner inom några timmar. Du får använda makeup direkt efter behandlingen. Undvik bastubad och träning 24h efter behandlingen.

Kollagenproduktionen startar direkt vid behandlingstillfället, men resultatet framträder succesivt efter ca 2-3månader. Din hud kommer att på ett naturligt sätt bygga upp spänsten och fylligheten i huden. Linjer blir mjukare, envisa fettdepåer minskar, huden får en förbättrad spänst och ett lyft. Huden fortsätter att föryngras och uppstramas upp till ca 6 månader.

Hur många behandlingar behövs för att uppnå resultat?

De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden i ansiktet. Detta beror dock på ålder och hudens tillstånd. I vissa fall om huden är väldigt lös eller kund 50+ kan en behandling upprepas efter ca 5-6 månader. Din kropp kommer att fortsätta producera nytt kollagen under ett år efter behandlingen.

När ser man resultat?

Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen då huden stramas åt. Dock kommer slutresultatet succesivt under följande 2-6månader. Kollagen- och elastinproduktionen pågår upp till 6 månader. Efter ca 4-6 månader kan man se det slutgiltiga resultatet. . Resultatet kan hålla upp till ett par år. Underhållsbehandling bör göras efter 1 år.

Finns det några biverkningar eller risker med behandlingen?

HIFU 7D är en icke kirurgisk och icke invasiv behandling som ej kräver återhämtningstid. Du kan gå tillbaka till arbetet direkt efter behandlingen och även använda makeup vid behov.

HIFU 7D behandling – våran bild copyright