P.g.a kapning ny instagram: instagram.com/hudcoachen.uppsala Ny email: info@hudcoachen.se

Ögonpartiet

Ögonpartiet är ett känsligt område, men trots det har vi en mängd behandlingar vi kan använda runt just ögonen.

Infuzion® Skinboost

Trött, glåmig och ögonrynkor? Boost av Hyaluronsyra (fukt), vitaminer och mineraler slussas in i huden med hjälp av specialutvecklad utrustning. Inga nålar används så behandlingen är smärtfri och du kan återgå till ditt normala liv direkt efter. Huden får en omedelbar lyster, linjer blir mjukare och huden tonifierad. Kan göras som enstaka behandling, men för allra bästa effekt rekommenderas 3 behandlingar med en veckas mellanrum och därefter EN underhållande behandling var 6:e månad.

Carboxybehandling – Concerto®

Om du har problem med mörka ringar rekommenderar vi carboxybehandling. Med hjälp av speciell utrustning för vi ner koldioxid i huden vilket stimulerar cirkulationen och därmed syresätter huden. Den är väldig effektiv mot mörka ringar runt ögonen, påsighet och hjälper även till att minska på linjer. Behandlingen görs i kur 1ggr/v ca 6-8 behandlingar beroende på graden av problemet.

HIFU- High Intensive Focused Ultrasound

Lyft och hudföryngring av ögonpartiet. Vid påsighet/dålig elasticitiet, kråksparkar runt ögon eller hängiga ögonlock kan man förbättra och få ett lyft med hjälp av HIFU. En enda behandling behövs vanligtvis. Om man har mycket problem upprepar vi behandlingen efter 3-6mån. Resultatet av behandlingen kommer succesivt efter 3-6mån. Direkt efter behandlingen kan man uppleva en viss uppstramning. Detta är inte slutresultatet utan effekt av behandlingen.

PlasmaGun® – Plasmapen – Hudåtstramning

Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Huden runt plasma-blixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden. Plasma kan omstrukturera, förbättra och reparera huden på ett icke-kirurgiskt sätt. Plasma Gun® är den första maskinen på marknaden som både utför varm, kall och hybridplasma för att bemästra alla plasmans funktioner. Apparaturen har även en ny patenterad tipp för att garantera att resultatet blir jämnt utan risk för komplikationer.

Kemisk Peeling

Om du vill ha en allmän uppfräschning och mjuka upp fina linjer kan vi rekommendera kemisk peeling speciellt för ögonpartiet. Behandlingen kan även hjälpa om du har pigmentförändringar orsakade av sol eller hormoner.