HIFEM +RF Sculpt – Muskeluppbyggnad och Fettförbränning

HIFEM bygger på elektromagnetism nu i kombination med RF. (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer i kombination med RF) Ett fokuserat elektromagnetiskt fält med säker intensitetsnivå. Elektromagnetiskt fält stimulerar motorneuroner som går in i själva muskelfibrerna och därefter utlöser supramaximala muskelsammandragningar. Detta kan man inte uppnå med hjälp av träning. RF tillför värme som förbättrar resultatet ytterligare.

Hur fungerar det?

En behandling varar 20 minuter och ger drygt 20.000 djupa muskelkontraktioner. Dessa kraftiga kontraktioner utlöser snabba förändringar på cellnivå som ökar muskelstorleken och styrkan.

Vi muskelstärker dina armar, rumpa, vader, mage eller din bäckenbotten.

Passar HIFEM +RF Sculpt mig?

Den idealiska kandidaten är egentligen vem som helst som vill få starkare muskler och en starkare core, som vill vara stramare och bränna fett. Med positiva resultat är det inte garanterat att du ser en viktförändring, då muskelmassan ökar och muskler väger mer än fett.

Hur många behandlingar behövs?

4-6 sessioner behövs med 2-5 dagars mellanrum.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Resultatet av den kombinerade verkan av muskelträning och förstörelse av fettceller är att du känner dig starkare och kan se mer definierade muskler. Vissa känner en styrka som hjälpte dem att uppnå mer under träningen. Minskningar i midjestorlek, fett och ökad muskelmassa.

När kan jag börja se resultat?

Personer som är relativt vältränade kan känna förbättringar efter bara en behandlingssession med DC Sculpt. Efter de rekommenderade 4-6 sessionerna kan en del känna sig starkare och se mer muskeltonus och minskat fett i de behandlade områdena, dock syns slutresultatet först tre månader efter avslutad kur.

När skall du inte göra DC Sculpt?

Gravid, pacemaker, hjärtproblem.

En kur med 4 gånger á 20 minuters behandlingar, minskar i snitt fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent! Metoden är bevisad i 7 kliniska studier. En halvtimmesbehandling med motsvarar drygt 20 000 situps eller ben lyft. En intensitet som inte går att uppnå med vanlig träning på gym.

HIFEM+RF Sculpt skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer. Energin producerar drygt 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en behandlingssäng och slappnar av under behandlingen.

Behandlingen är icke-invasiv och är inte baserad på värme eller kyla, så inga risker finns för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

HIFEM Sculpt för bäckenbotten

Vi har även ett speciell enhet som stärker din bäckenbotten både hos kvinnor och män.

Hjälper vid inkontinens, efter födslar eller vid erektionsproblem.

Du är fullt påklädd och sitter avslappnat på en speciell sittdel under behandlingen. Vi kan behandla två personer samtidigt om ni vill komma i par.