Infuzion® – Nålfri Skinbooster

Infuzion® en behandlingsmetod där ett serum av hyaluronsyra berikad med 52 olika vitaminer och mineraler förs ner i huden med hjälp av ström och en patenterad roller som slussar ner serumet 3mm djupt ner i huden utan sprutor.

Hela eller delar ansiktet kan behandlas. Ex. ögonpartiet eller nasolabiala veck.

Huden tillförs hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen- och elastinproduktionen i huden.

Huden blir återfuktad, välnärd och spänstig. Det blir en naturlig lyster och därmed ett fräschare och ungdomligare utseende.
Det är en revolutionerande, sprutfri mesoterapi-behandling som slussar in skin boosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln, med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där serumet förs ner i huden genom ett par hundra sprutstick.

På HudCoachen har vi en mer avancerad Infuzion® utrustning där vi samtidigt kan utföra muskelstimulering som tillval. Det gör att musklerna stärks och stramar upp huden för ännu bättre effekt.

• Förebygger uppkomsten av rynkor
• Eliminering av kråksparkar
• Reduktion av rynkor
• Reduktion av mörka ringar under ögonen
• Göra huden mjukare och ge den en jämnare hudton
• Viss uppstramning vid muskelstimulering

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer.

Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabiala veck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt; fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

För optimalt och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad för att bibehålla resultatet.

Infuzion återfuktar huden på djupet och ger ett föryngrat utseende. Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt!

Infuzion® – Volumizer för volym

Samma teknik som ovan men här använder vi ren hyaluronsyra för att förbättra fyllighet i läppar, kindben, undre ögonlocken eller där huden tappat volym. Rek. att göra som tredje behandling vid Infuzionkur.