HUDFIN – Klassisk Hudvård

Rengöring, Fukt och Skydd är grunden i all hudvård. Vi tillför alltid ”krydda” i våra klassiska ansiktsbehandlingar i form av till exempel diamantslipning eller AHA-peeling och/eller inslussning av fukt med mild mikroström för maximalt upptag av ampull för bättre effekt.

Vi anpassar alla behandlingar efter just din huds behov och egenskaper.

Diamond Classic Care

Diamond Classic Care är våran kompletta klassiska ansiktsbehandling. I behandlingen ingår lätt hudslipning med diamondpeel för ökad effekt. (Värde 590kr). Om du är i behov av mycket porrengöring och inte vill dra ner tid i massage så rekommenderas 75min. behandling.

Rengöring, manuell/ maskinell diamantslipning, portömning, massage och avslutande mask.

Diamond Care & Repair

Rengöring, peeling och diamantslipning med avslutande mask. Passar dig som vill ha en snabb uppfräschning av glåmig eller grov hy. Görs även i kur för behandling av grov hud/ärr.

Classic Care Boost (med sonofores)

En behaglig, klassisk ansiktsbehandling där vi slussar ner serumampull anpassad för din huds behov med hjälp av mikroström. Passar även den mest känsliga huden eller för dig med rosacea för att lugna och återfukta.

Rengöring, peeling/AHA-peeling, portömning som tillval, inslussning av ampull, skön massage och avslutande specialmask.

Power Classic med DermaPen (microneedling)

I denna mer djupgående men skonsamma behandling slussar vi ner anpassad ampull med hjälp av ytlig microneedling. Behandlingen gör inte ont och ger inga microblödningar som vid vanlig microneedling.  Huden tar till sig näringsampullen effektivt och stimulerar cirkulation. En bra behandling för dig som vill jobba anti-age eller behöver extra vitalitet, vill jobba på fina linjer och ytliga pigmenteringar. En bra underhållsbehandling.
Vi anpassar ampull efter behov
*Fukt / Hyaluronsyra
*Collagen
*Vitamincocktail

Rengöring, AHA/peel / Manuell diamantslip, microneedling med anpassad ampull, massage och specialmask. Porrengöring som tillval.

Hydralift – Lyft och maximal fukt

Max fukt och lyft utan starka syror eller maskiner

En prisbelönt behandling med maximal fukt för bättre struktur, fyllighet, mindre linjer och lyster. Behandlingen är ett kurpaket innehållande 2 ansiktsbehandlingar inkl. hudslipning och microneedling med behandlingsampull samt HA-produkter för hemmabruk under kur från Elements of beauty. Behandlingarna utför med 1-2v mellanrum.

Hollywoodpeeling – skonsam laserpeeling 

Hollywoodpeeling är en peeling-behandling med laserteknik där man använder en aktiv kolmask som sedan lasras bort för att uppnå flera terapeutiska-kosmetiska effekter på huden. Kolet blir ”magnetiskt” och drar till sig orenheter i huden. Det gör inte ont och man får ingen rodnad. Man kan återgå till sina vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen. När kolmasken lasras bort försvinner mikropartiklar av döda hudceller; acne, ytliga rynkor, och stora porer reduceras.

Passar alla! Passar även inför fest, bröllop eller då du vill ge huden ett extra GLOW!

Resultatet blir en slätare, renare hy med en fin lyster!

 • Porerna rensas från talg (fett)
 • Ytliga rynkor och stora porer reduceras
 • Gör huden mindre fet (oljekontroll)
 • Minskar utvecklingen av ny akne.
 • Tar bort döda hudceller
 • Måttlig till svår akne behandlas då aknebakterien behandlas
 • Lugnar akne
 • Minskar och eliminerar hyperpigmentering som melasma, etc.
 • Ger jämnare hudton
 • Stimulerar kollagenproduktionen
 • Ger en hudföryngring
 • Ger fastare, fylligare hud då kollagenproduktionen stimuleras.

Porrengöring med galvanisk ström för oren hy

Klassisk porrengöring för dig som har problem med oren hud i ansikte eller på rygg.

Rengöring, manuell peeling, porrengöring, avslutande mask/produkt efter behov.