P.g.a kapning ny instagram: instagram.com/hudcoachen.uppsala Ny email: info@hudcoachen.se

HIFU 7D MMFU x2 (senare version än 4D)

Hudcoachen var bland de första i Sverige (2012) att införa HIFU till Sverige och har därför lång och gedigen erfarenhet och följt dess utveckling. Därför har vi kunnat förbättra oss och uppdaterat tekniken vartefter den utvecklats.
Våran senaste HIFU 7D med MMFU teknik vilket innebär ännu bättre resultat och att vi kan komma åt små områden såsom ex. ögonen väldigt effektivt. Man kan ställa in utrustningen individuellt så vi kan välja med precision vad vi vill åstadkomma; huduppstramning och/eller fettförbränning.

Ansikte, hals, haka, dekolletage och kropp.

HIFU-behandling är en av de mest populära och utvecklade metoder för hudåtstramning som finns i nuläget. Vanliga behandlingsområden är:

  • Panna
  • Kinder
  • Hals & Dubbelhaka
  • Käklinje
  • Ögonpartiet
  • Kropp: Mage, Stuss, överarmar är våra vanligaste kroppsbehandlingar.

Våran utrustning från DermaCoach är den enda just nu som har dubbelfattning, D.v.s. att vi kan utföra stora områden dubbelt så snabbt som tidigare och dessutom i princip smärtfritt. Det innebär även att vi då kunnat reglera priserna nedåt.

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fettdepåer. Den passar alla hudtyper och både män som kvinnor. 7D HIFU levererar fokuserad ultraljud till huden och underliggande vävnader för att stimulera egen kollagen och elastinproduktion för att sedan producera nya starkare fibrer.

Vad ska jag tänka på?

Man börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen.

Du ska vara frisk. Innan behandlingen får man inte ta filler eller botox (1 månad före) eller inta alkohol och blodförtunnande mediciner. Intag av kaffe eller andra drycker som innehåller koffein rekommenderas inte innan behandling. Känsliga personer rekommenderas ta smärtlindring i form av värktablett ca 30-60 minuter före behandling.

Vad händer efter behandlingen?

Rodnaden och svullnaden som kan uppkomma går över inom några timmar. Du får använda makeup direkt efter behandlingen. Undvik bastubad och träning 24h efter behandlingen.

Kollagenproduktionen startar direkt vid behandlingstillfället, men resultatet framträder succesivt efter ca 2-3månader. Din hud kommer att på ett naturligt sätt bygga upp spänsten och fylligheten i huden. Linjer blir mjukare, envisa fettdepåer minskar, huden får en förbättrad spänst och ett lyft. Huden fortsätter att föryngras och uppstramas upp till ca 6 månader.

Hur många behandlingar behövs för att uppnå resultat?

De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden i ansiktet. Detta beror dock på ålder och hudens tillstånd.

I vissa fall om huden är väldigt lös eller kund 50+ kan en behandling upprepas efter ca 5-6 månader. Din kropp kommer att fortsätta producera nytt kollagen under ett år efter behandlingen.

När ser man resultat?

Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen då huden stramas åt. Dock kommer slutresultatet succesivt under 3-6månader. Kollagen- och elastinproduktionen pågår upp till 6 månader. Efter ca 4-6 månader kan man se det slutgiltiga resultatet. . Resultatet kan hålla upp till ett par år. Underhållsbehandling bör göras efter 1-2år.

Finns det några biverkningar eller risker med behandlingen?

HIFU är en icke kirurgisk och icke invasiv behandling som ej kräver återhämtningstid. Du kan gå tillbaka till arbetet direkt efter behandlingen och även använda makeup vid behov.