P.g.a kapning ny instagram: instagram.com/hudcoachen.uppsala Ny email: info@hudcoachen.se

HIFU 7D- Kroppslyft och fettförbränning utan kirurgir

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud av 7D HIFU är 7:e generationen och senaste generationen inom HIFU teknik. Det är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller att reducera fett. Den passar för alla hudtyper och män samt kvinnor.

HIFU 7D levererar fokuserad ultraljud till huden och underliggande vävnader (SMAS-lagret) för att stimulera egen kollagen- och elastinproduktion samt nya, starka fibrer.

7D HIFU är mikro- och makrofokuserad ultraljudsmaskin (MMFU). Det är vidareutvecklad HIFU- teknikoch är mera effektiva, snabbare och ger mindre smärta jämfört med äldre HIFU-modeller. 7D har unikt patent på 2 mm patroner som är extra effektivt för ögonområdet än tidigare modeller. Vi på Hudcoachen har dessutom den enda utrustningen med dubbelfattning vilket halverar tiden för behandling på stora områden. Mindre tid, besvär och mer effektivt.

Vi arbetar alltid på flera djup i huden för att påverka huden från ”källaren och upp”.

På kroppen kan behövas 1-4 behandlingar beroende på status och omfattning. Om man har Ev. fler om man har mycket fett. På kroppen utförs behandlingen med 4 veckors mellanrum. Om man ska påbörja fler områden kan det göras efter 2 veckor.

Vanligaste områden på kropp. Alla kroppsdelar kan behandlas men de vanligaste är:

• Överarmar och s.k. ”gäddhäng”
• Lår och insida lår
• Mage och stuss
• Ryggens sidor – ”kärlekshandtagen”
• Ovanför bröst mot dekolletaget
• Nedanför bröst – fettkudden

HIFU 7D är ingen viktminskningsmetod utan stramar åt slapp hud och behandlar fett. Kan med fördel kombineras med carboxytherapy vid t.ex. hudbristningar, ärr, celluliter och fettdepåer för att påskynda och effektivisera resultaten. Lämplig kandidat är person med BMI under 30.

Vem kan behandlas?
Både män och kvinnor kan genomföra behandling med HIFU 7D oavsett hudtyp. Dock ej gravida, epileptiker, blodsjukdomar, metallimplantat i området som ska behandlas eller personer med pacemaker. Tandimplantat går bra.

Innan behandlingen:
Ingen alkohol, blodförtunnande mediciner, drick gärna extra mkt vatten 24 h innan.

Efter behandlingen:
Inga aktiviteter såsom träning, bastubad, massage eller andra värmebringande aktiviteter på 48h. Drick mycket vatten så dräneringen kommer igång.