P.g.a kapning ny instagram: instagram.com/hudcoachen.uppsala Ny email: info@hudcoachen.se

HÅRFRI – Hårborttagning

Permanent hårborttagning med:
Soprano®ice Platinum
Plasmalite® FPL(IPL)
Diatermi – Blend- Electrolys

Övrig hårborttagning:
Hårväxthämmande med Depilar®
Traditionell vaxning

Är du en av dem som besväras av generande hårväxt? Det finns sätt att bli av med problemet för gott!

Oavsett om din besvärande hårväxt beror på ärftlighet, mekanisk stimulering eller sjukdomar så finns det sätt att behandla för att få ett permanent resultat. Vi behandlar alla typer och färg av strån oavsett var på kroppen de sitter.

Izabella har drivit kliniker i Uppsala sedan 1994 samt i Gävle och har mest och längst erfarenhet i stan vad gäller permanent hårborttagning. Hon och hennes medarbetare lotsar dig till resultat!

Vi behärskar marknadens mest effektiva metoder, är kreativa med erfarenhet av 10 000-tals behandlingar – Det gagnar för bästa resultat. Vi är den enda klinik som erbjuder resultatgaranti!

Vi lägger upp en individuell behandlingsplan för alla våra kunder.

Vi har kostnadsfri konsultation utan förbindelser!

Vilken metod som passar just dig är individuellt. På den kostnadsfria konsultationen berättar vi mer och resonerar oss fram till den optimala metoden och upplägget för just dig.

Plasmalite FPL® – marknadens mest effektiva IPL-teknik

Används för alla typ av strån (förutom vita, gråa) i både ansikte och kropp. En svensk kvalitetsmaskin som ger resultat! Med denna maskin kan vi även behandla pigmentförändringar och ytliga kärl.

Soprano® ice Platinum – en avancerad hårborttagningslaser

En 3-lasrar-i-en: Dess 3 olika våglängder säkerställer att vi kommer åt de flesta strån oberoende av hårfärg, hudfärg och hårstråets tjocklek. Behandlingen är smärtfri p.g.a. dess kraftiga kylsystem och svep-teknik. Både ansikte och kropp kan behandlas smärtfritt.

3 våglängder i en och samma behandling:

Alexandrite 755nm

En kraftfull energiabsorption av melanin kromoforet, vilket gör den idealisk för ett brett utbud av hårtyper. Effektiv även på ljust och tunt hår.

Diodlaser 810nm

En klassisk våglängd vid hårborttagning med laser. Dess 810nm våglängd ger djup penetration av hårsäcken med hög effekt, snabb repetitionsfrekvens och en snabb behandling. 810nm har en måttlig melaninabsorptionsnivå som gör den säker även för mörka hudtyper.

YAG 1064nm

YAG´s våglängd kännetecknas av lägre melanin absorption, vilket gör den lämplig även för mörkare hudtyper. Samtidigt erbjuder våglängd 1064nm den djupaste penetrationen av hårsäcken vilket säkerställer behandling även av djupt liggande hårstrån och strypning av näringstillförsel.

Diatermi med eller utan Blendteknik – Klassisk nålepilering

Diatermi med eller utan Blendteknik – Klassisk nålepilering.Med hjälp av sterila engångsnålar tillför vi värme till hårsäcken varpå dess protein förstörs och därmed förstörs håranlaget permanent. En mycket erkänd, etablerad metod som rekommenderas av läkare. Lämpar sig för mindre områden såsom t.ex. ansikte eller enstaka strån. Fungerar på alla typer av strån och hudfärg.

Depilar® – Semipermanent enzymbehandling mot hårväxt

Lämpar sig för tunna fjun i ansiktet om det inte går att behandla på annat sätt. Behandlingen är inte permanent men hämmar hårväxten utan risk för stimulans.

Vaxning med varm- eller kallvax

Traditionell, temporär hårborttagning för kroppen. Vi behandlar både kvinnor och män och utför både brazilian och manzilian.