COLLRIX® Collagenprodukter

Collrix produkteserie är en liten serie av de viktigaste produkterna för aktiv hudvård.

Utan inbördes ordning:

COLLRIX® Collagen Creme

– Hela 20% bio-aktivt kollagen
– UVA- och UVB-skydd
– Hypoallergen formula
– Naturlig återfuktning och toning
– Lindrar hudirritation
– Återuppbygger kollagen och elastin
– Fri från parabener och andra otäcka kemikalier

En 100% naturlig kollagenkräm med marint kollagen, elastin, essentiella proteiner, makro- och mikroelement som är extremt effektiva för att lyfta ansiktshud, lindra rynkor och andra ålderstecken. Den avancerade mikrokristallina strukturen hjälper till för snabbare absorption. Denna formula är parfymfri och lämnar ingen fet hinna efter sig.

Essentiella proteiner hjälper till att vitalisera och föryngra trasig hud genom att påskynda naturlig hudförnyelse.

COLLRIX Collagen Cream är för alla hudtyper. Används dag och natt.

MICROCRYSTALLINE FORMULA – Avancerad mikrokristallin formula som används i denna kollagenkräm accelererar absorptionen för snabbare och bättre resultat – Denna anti-aging ansiktskräm är doftfri och lämnar inga feta rester bakom sig – Lämplig för alla hudtyper, även den mest känsliga.

NATURLIG FUKT & SOLSKYDD – Då den innehåller 100 % naturligt marint kollagen från fisk så innehåller den naturligt UVA- och UVB-skydd.

Håller huden återfuktad och skyddad på naturligt sätt utan hjälp av feta krämer.

GER UNGDOMLIG, FYLLIG OCH LYSTER – Bio-aktivt, naturligt fiskkollagen är troligtvis den bästa behandlngen av hudensåldrande såsom rynkor, slapphet, ojämn hudfärg och glåmig hud – Det fyller din hud naturligt, återställer hudens elasticitet och spänst.

100% NATURLIG – COLLRIX® Collagenkräm är helt naturligt utan parabener eller andra starka, skadliga kemikalier eller parfymer.

COLLRIX® Protect Creme

– Innehåller 5% bio-aktivt marint kollagen
– Hjälper till att återfukta huden
– Skydda & läka
– Regenerera

– EN PERFEKT FORMEL – Denna kurerande fuktkräm innehåller 5% COLLRIX® collagen och ger en långvarig återfuktning och skydd för dig som är snustorr eller vistas i torra miljöer, uttorkande handskar, hårt väder eller andra aktiviteter som kräver extra skydd med fukt och fett.

– INGEN FET KONSISTENS – Lämnar ingen fet/oljig hinna trots sina fuktgivande och skyddande egenskaper.

– HYPOALLERGEN – Allergivänlig

– Återfuktar huden under långa timmar
– Jämnar ut hudens struktur
– Lugnar irriterad hud och torreksem
– Ökar cellförnyelsen
– Lindrar irritation och klåda
– Skyddar huden som en osynlig handske

100% NATURLIGT OCH POTENT MARINT KOLLAGEN – COLLRIX®

Collrix® Face & Neck serum har den högsta koncentrationen av naturligt extraherat marint kollagen som är möjligt att framställa. Den är även bio-aktiv då den har bevarad triplehelix. Vilket innebär högsta kvalité och verkan i huden. Så snarlik människans eget kollagen som mögligt. Därav dess fantastiska helande egenskaper.

Collrix® Collagen serum minskar rynkor, fina linjer och reparerar skadad hud. Lindrar hudallergier, eksem och akne.

Collrix® Cellförnyar – dess komplexa aminosyror i kombination med bio-aktivt kollagen ökar produktionen av naturligt kollagen som i sin tur hjälper till att regenerera naturlig, fläckfri, frisk hud.

Vid regelbunden användning av Collrix® Serum kan du påskynda läkningsprocessen av ärr, sår som har slutit sig, solbränna, märken och pigmentfläckar – Den lugnar även allergier och irritationer.

En allsidig anti-åldrande kollagenprodukt som är ett måste att ha hemma!

COLLRIX® Collagenserum med HA1,6 %

Det är ett multifunktionellt serum som innehåller potenta och aktiva ingredienser som är nödvändiga för att bibehålla ung hud i många år. En revolutionerande formel för optimal påfyllning av hyaluronsyra på daglig basis med tre avancerade aktiva substanser. Den ger dig en omedelbar känsla av silkeslen hud och optisk jämnhet.

Lämplig för alla hudtyper i alla åldrar med tecken på torrhet, stramhet och förlust av fasthet. Rekommenderas särskilt för hud som kräver intensiv återfuktning, förbättring av spänningar och elasticitet. Formuleringen använder en kombination av hyaluronsyra med den högsta koncentrationen på 1,6 %, vilket motsvarar 20 injektioner.

Aktiva ingredienser:

Kollagen:

Isolerad från fiskskinn i bevarad triplehelix . Det är en grupp peptider som, genom att penetrera den epidermala barriären, stimulerar fibroblaster att producera kollagen. Tillsammans med andra komponenter i matrisen bildar den ett elastiskt rutnät i dermis som gör huden elastisk och fast, binder vatten och är avgörande för bindvävens tillstånd. På molekylär nivå kännetecknas den av transdermal verkan och en strukturell sammansättning nästan identisk med mänskligt kollagen.

Hyaluronsyra:

Tillsammans med kollagenfibrer ger den huden elasticitet, fasthet och täthet. Den minsta, mest effektiva, snabbast verkande molekylen som vi använde kan binda upp till 40 gånger mer vatten än vad den väger. Förutom sina hydroskopiska egenskaper fungerar den som en bärare som underlättar penetreringen av näringsämnen djupt in i huden.

Chitosan hydrogel:

patenterad ChitoVelum® formel; Denna bioaktiva ingrediens som är likvärdig med hyaluronsyra visar dubbel aktivitet i huden genom att binda vatten, återfuktar huden och skyddar den från vattenförlust, regenererar den, skapar en skyddande film och fungerar som en andra hud,

ChitoVelum® kan appliceras på även den mest känsliga huden, vilket ger den ordentlig återfuktning och bildar en unik skyddsfilm på den, som verkar långt efter produktens applicering.

Chenopodium quinoa fröextrakt:

Det är en antioxidant som neutraliserar fria radikaler och stödjer kollagensyntesen. Som ett resultat bromsar det hudens åldrandeprocess som orsakas av till exempel UV-strålning. Det förbättrar hudens fasthet och ton. Den återfuktar, mjukgör och regenererar hudens skyddande barriär. Det har en åtsramande effekt.

– Förebygger och motverkar förlust av hudens egna hyaluronsyra.

– Jämnar ut ojämn färgton mjukar upp linjer. Vilket får huden att se frisk, energisk och underbart strålande ut

– Det minskar hudens reaktivitet och rodnad

– Det förbättrar hudens självreparerande egenskaper

– Den har en uppstramande effekt.

– Den skapar ett antioxidantskydd för huden som skyddar den mot UVA- och UVB-strålar och luftföroreningar.

Applicera 2 till 6 droppar en gång dagligen på ansikte och hals. Produkten kan användas ensam eller före Collrix® Creme.