Hudcoachen, Klostergatan 19, Uppsala City | Bokning: 018-4701500 | sms: 0709-571500

HUDFIN – Klassisk Hudvård

Rengöring, Fukt och Skydd är grunden i all hudvård. Vi tillför alltid ”krydda” i våra klassiska ansiktsbehandlingar i form av t.ex. diamantslipning eller AHA-peeling och/eller inslussning av fukt med mild mikroström för maximalt upptag av ampull för bättre effekt.

Vi anpassar alla behandlingar efter just din huds behov och egenskaper.

AHA-behandling

Lätt kemisk peeling (AHA) är att föredra om huden har akne eller är känslig. (AHA) ingår istället för diamantslipning i våra ansiktsbehandlingar om man önskar/behöver. Görs med fördel i kur eller som enstaka behandling för uppfräshning.

Rengöring, AHA-peeling och fuktmask. Porrengöring som tillval.

Diamond Classic Care

Diamond Classic Care heter vår mest populära klassiska ansiktsbehandling. En komplett behandling för dig som vill få en ordentlig rengöring och få igång hudens cirkulation. Om du är i behov av mycket porrengöring och inte vill dra ner tid i massage så rekommenderas 75min. behandling.

Rengöring, manuell/ maskinell diamantslipning, portömning, massage och avslutande mask.

Diamond Care & Repair

Rengöring, peeling och diamantslipning med avslutande mask. Passar dig som vill ha en snabb uppfräschning av glåmig eller grov hy. Görs även i kur för behandling av grov hud/ärr.

Classic Care Boost

En behaglig, klassisk ansiktsbehandling där vi slussar ner ampull anpassad för din huds behov med hjälp av mikroström. Passar även den mest känsliga huden eller för dig med rosacea för att lugna och återfukta.

Rengöring, peeling/AHA-peeling, portömning som tillval, inslussning av ampull, skön massage och avslutande specialmask.

Collagen Vital – Nanoneedling

I denna mer djupgående men skonsamma behandling slussar vi ner anpassad ampull med hjälp av ytlig nano needling. Behandlingen gör inte ont eller ger blödningar som klassisk microneedling. (Vi använder oss av små nålupphöjningar av 1/3 av ett hårstrås tjocklek) Huden tar till sig ampullen effektivt och stimulerar cirkulation. En bra behandling för dig som vill jobba anti-age eller behöver extra vitalitet, vill jobba på fina linjer och ytliga pigmenteringar. En bra underhållsbehandling.
Vi anpassar ampull efter behov:
*C-vitamin
*Fukt / Hyaluronsyra
*Collagen
*Vitamincocktail

Rengöring, AHA/peel / Manuell diamantslip, nanoneedling med ampull, massage och specialmask. Porrengöring som tillval.

BB GLOW face

BB Glow är en behandling där vi arbetar in ett speciellt serum med ytlig nanoneedling, som ger effekten av att du har BB creme på dig. Serumet innehåller förutom pigment även näringsämnen som bl.a. hjälper till att ljusa upp ojämn hudton och ger ett fint glow som gör att du ej behöver använda foundation. För bibehållen effekt rekommenderas 1 beh. varannan vecka ca 3ggr. Passar bäst för ljus hud.

Ryggbehandling

För dig som har problem med pormaskar och acne på rygg.
Rengöring, manuell peeling, porrengöring / AHA-beh. Avslutas med produkt för rygg.