Hudcoachen, Klostergatan 19, Uppsala City | Bokning: 018-4701500 | sms: 0709-571500

HÅRFRI – Hårborttagning

Permanent hårborttagning med Plasmalite® FPL(IPL)
Permanent hårborttagning med diatermi-nålepilering
Hårväxthämmande med Depilar®
Traditionell vaxning
Brazilian – intimvaxning för kvinnor
Manzilian – intimvaxning för män

HÅRFRI- HÅRBORTTAGNING

De flesta har någon gång besvärats av generande hårväxt. Det finns sätt att bli av med problemet för gott!

Oavsett om din besvärande hårväxt beror på ärftlighet, mekanisk stimulering eller sjukdomar så finns det sätt att behandla för att få ett permanent resultat. Oavsett om din besvärande hårväxt beror på ärftlighet, mekanisk stimulering eller sjukdomar så finns det sätt att behandla för att få ett permanent resultat. Vi behandlar alla typer och färg av strån oavsett var på kroppen de sitter.

Izabella har drivit kliniker i Uppsala sedan 1994 samt även i Gävle och har mest och längst erfarenhet i stan vad gäller permanent hårborttagning. Hon och hennes medarbetare lotsar dig till resultat!
Vi behärskar marknadens mest effektiva metoder, är kreativa med erfarenhet av 10 000-tals behandlingar – Det gagnar för bästa resultat. Vi är den enda klinik som erbjuder resultatgaranti!

Vi är proffs på Diatermi-nålepilering samt Plasmalite FPL-laser och lägger upp en individuell behandlingsplan för alla våra kunder. Vi har kostnadsfri konsultation utan förbindelser!

Boka din konsultation här!

Vilken metod som passar just dig är förstås individuellt. På den kostnadsfria konsultationen berättar vi mer och resonerar oss fram till den optimala metoden och upplägget för just dig.

Beroende av typ av strå, område och omfång använder vi oss av olika metoder:

*Plasmalite FPL® – laserbehandling med marknadens mest effektiva IPL-teknik. Används för alla typ av strån (förutom vita, gråa) i både ansikte och på hela kroppen.

*Diatermi med eller utan Blendteknik – Klassisk nålepilering av märket STEREX® Lämpar sig för mindre områden såsom t.ex. ansikte eller enstaka strån. Fungerar på alla typer av strån.

*Depilar® – Semipermanent enzymbehandling mot hårväxt. Lämpar sig för tunna fjun i ansiktet om det inte går att behandla på annat sätt. Behandlingen är inte permanent men hämmar hårväxten utan risk för stimulans.

*Vaxning med varm– eller kallvax.  Traditionell, temporär hårborttagning för kroppen. Vi behandlar både kvinnor och män.